ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

UIPM: Άρχισε την ενημέρωση για το νέο σκέλος του αθλήματος

UIPM: Άρχισε την ενημέρωση για το νέο σκέλος του αθλήματος

Με στόχο την παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028 στο Λος Άντζελες η διεθνής ομοσπονδία άρχισε την ενημέρωση των αθλητών σχετικά με το νέο σκέλος, αυτό του αγώνα εμποδίων.

Το φυλλάδιο των 12 σελίδων απευθύνεται τόσο στους αθλητές όσο και στους φίλους του αθλήματος που θα ήθελαν να ακολουθήσουν αγωνιστική καριέρα. Το Νοέμβριο του 2022 ο αγώνας εμποδίων προστέθηκε στο πρόγραμμα κατά τη διάρκεια του 72ου συνεδρίου της UIPM αντικαθιστώντας την υπερπήδηση εμποδίων στην ιππασία, με στόχο την επιστροφή στο Ολυμπιακό πρόγραμμα για τη διοργάνωση του 2028.

 Το μοντέρνο πένταθλο βρίσκεται εκτός προγράμματος προς το παρόν μετά το περιστατικό που σημειώθηκε στη διοργάνωση του Τόκιο όταν η Γερμανίδα προπονήτρια Κιμ Ράισνερ επιτέθηκε στο άλογο Saint Boy το οποίο αρνήθηκε να κάνει το άλμα με αμαζόνα την Ανίκα Σλόι.

Το άθλημα θα έχει παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι με την παραδοσιακή του μορφή, περιλαμβάνοντας το σκέλος της ιππασίας.

Τελευταία άρθρα Μοντέρνο Πένταθλο

Video Μοντέρνο Πένταθλο

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.