ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Ευρωπαϊκοί Αγώνες: Δύο χρυσά μετάλλια για την Ιταλία (vid)

Ευρωπαϊκοί Αγώνες: Δύο χρυσά μετάλλια για την Ιταλία (vid)

Η Άλιτσε Σοτέρο πήρε το χρυσό μετάλλιο στο ατομικό γυναικών του μοντέρνου πένταθλου στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες.

 Με την κορυφαία επίδοση σε ξιφασκία και κολύμβηση βρέθηκε σε ιδανική θέση για το τελευταίο σκέλος, το laser run, όπου με την 11η θέση είχε το μεγαλύτερο σύνολο βαθμών. Η κάτοχος του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012 και του αργυρού στη διοργάνωση του Τόκιο, η Λιθουανή Λάουρα Ασανταουσκάιτε, ήταν η ταχύτερη στο laser run ωστόσο με την 4η θέση στο σύνολο έμεινε εκτός μεταλλίων αν και οι πρώτες 8 εξασφάλισαν την παρουσία τους την επόμενη χρονιά στο Παρίσι.

 Το βάθρο ολοκλήρωσαν η Ισπανίδα Λάουρα Χερέντια με τη Βρετανίδα Ολίβια Γκριν που κατέλαβαν τη 2η και 3η θέση αντίστοιχα.

Η επιτυχία για την Ιταλία είχε συνέχεια στον αντίστοιχο αγώνα των ανδρών με τον Τζόρτζιο Μάλαν να παίρνει τη νίκη αλλά και την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι. Ο κάτοχος του Ολυμπιακού τίτλου, ο Βρετανός Τζο Τσουνγκ από τη Μεγάλη Βρετανία πήρε τη 2η θέση ενώ ο Τσάμπα Μπομ από την Ουγγαρία ήταν εκείνος που ολοκλήρωσε την τριάδα του βάθρου.

Τελευταία άρθρα Μοντέρνο Πένταθλο

Video Μοντέρνο Πένταθλο

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.